حسین اسماعیلی احمدی در گفتگو با خبرنگار نبض وطن، اظها کرد: یکی از رویکردهای مدیریت شهری زرین شهر در دوره ششم رویکرد گردشگری بوده چرا که تحقق این مهم سبب خواهد شد شهری زیبا، جذاب، سرزنده و پویا داشته باشیم و شهر همچون مغناطیسی گردشگران، سرمایه گذاران را به سوی خود جذب کند.
وی افزود: ایجاد تحولات شهری باعث ایجاد تحول اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی خواهد شد اما تحقق این مهم بدون توجه به مقوله ارزشمند و مهم گردشگری امکان پذیر نخواهد بود.
شهردار زرین شهر با اشاره به رسالت بومگردیها در توسعه رویدادهای فرهنگی، افزود: مرمت و بازسازی خانه «شیخ حیدرعلی» و تبدیل آن به مجموعه بومگردی یکی از پروژههای شهرداری زرین شهر بهشمار میآید که نه تنها از تخریب این بافت با ارزش شهر جلوگیری شد بلکه با بهرهبرداری از این مجموعه میتوان به اجرای برنامه مختلف فرهنگی پرداخت.
وی ادامه داد: خانه «شیخ حیدرعلی» با فرم خاص معماری از بناهای دوره پهلوی است که در خیابان شهید مطهری و محلهی باغ الهی زرین شهر واقع شده و احیاء آن نه تنها نقش بسزایی در برگزاری رویدادهای مختلف دارد بلکه ایجاد نشاط در بین ساکنین این محله از شهر را رقم خواهد زد.
اسماعیلی احمدی مجموعههای بومگردی را فصل جدیدی در صنعت گردشگری دانست و اضافه کرد: با بهرهبرداری از این پروژه میتوان جشنوارههای فرهنگ بومی با محوریتهای مختلف همچون غذاها و مسائل سنتی، آداب و سنن این شهر را در بافتی ارزشمند به مرحله اجرا رساند همچنین این مجموعه میتواند به مکانی برای برگزاری رویدادهای مختلفی همچون گردهمآییها، نشستهای تخصصی، نمایشگاهها و جشنوارهها مبدل شود.
وی عنوان کرد: ما معتقد هستیم مجموعه بومگردی «شیخ حیدرعلی» نه تنها میتواند آبستن و بستر ایجاد و ارتقاء روابط دوسویه مدیریت شهری و شهروندان باشد بلکه میتواند زمینه ساز معرفی ظرفیتهای شهری با تکیه بر تقویم رویدادهای شهری را فراهم کند.
شهردار زرین شهر با بیان اینکه صنعت گردشگری یکی از سودآورترین منابع درآمدی در کشورهای مختلف محسوب میشود، خاطرنشان کرد: توسعه اقامتگاههای بومگردی در خطه طلایی ایران باعث ایجاد اشتغال، توسعه پایدار و آبادانی شهر خواهد شد و امیدواریم مجموعه بومگردی «شیخ حیدرعلی» سرآغاز احداث اقامتگاههای بوم گردی در خطه طلایی ایران و رونق گردشگری این شهر باشد.